Хакер з прикордонної служби крав бонуси у клієнтів автозаправок WOG (доповнено) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакер з прикордонної служби крав бонуси у клієнтів автозаправок WOG (доповнено)

Фінтех і Картки
1371
Підставою для початку справи послужила заява учасника програми лояльності «Прайд». Чоловік повідомив Житомирській поліції, що з його картки невідомо чому зникають раніше нараховані бонуси.
Учасник програми раніше не користувався накопиченими 800 гривнями, а потім вони стали зникати. Правоохоронці з’ясували, що до афери причетний прикордонник, який втручається в роботи автоматизованих систем.
Для цього він шукав спільників серед операторів АЗС WOG, які передавали йому дані, необхідні для втручання в електронну систему. Це дозволяло привласнювати бонусні літри палива, які потім продавали третім особам. В даний момент поліція продовжує перевірку.
АЗС WOG прокоментувала finance.ua цей інцидент.
За їх словами, наразі щодо ситуації проводиться досудове розслідування, тому компанія не може розкривати подробиці справи.
WOG продовжує активно розвивати програму лояльності і піклується про вдосконалення системи безпеки. Наші концепції безпеки базуються на передовому досвіді. Компанія не шкодує ні сил, ні коштів, щоб забезпечити комфортні умови і максимальну безпеку кожного клієнта”, – прокоментували в компанії.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас