НБУ визначив банки, в яких зможе купувати валюту під час інтервенцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ визначив банки, в яких зможе купувати валюту під час інтервенцій

Фондовий ринок
767
Національний банк України визначив банки, які можуть взяти участь у його валютних інтервенціях.
Про це повідомила прес-служба Нацбанку.
“Національний банк України затвердив перелік банків, які зможуть брати участь у валютних інтервенціях НБУ у формі запиту щодо найкращого курсу в I кварталі 2019 року. Згідно з критеріями відбору банків, у такій формі валютної інтервенції можуть брати участь 20 установ, які за підсумками попереднього кварталу мали кращий загальний рейтинг серед банків-учасників міжбанківського ринку”, – зазначили в установі.
За даними НБУ, в I кварталі 2019 до переліку банків-учасників валютної інтервенції у формі запиту щодо найкращого курсу було додано ПАТ “Банк Інвестицій та Заощаджень” та виключено АТ “Банк Кредит Дніпро”.
Таким чином, у січні-березні 2019 брати участь у таких інтервенції зможуть: АТ “Альфа-Банк”, АТ “Банк Альянс”, ВАТ “Банк Інвестицій та Заощаджень”, ПАТ “КБ “Глобус”, ПАТІНГ банк Україна”, АКБ “Індустріалбанк”, ПАТ “Креді Агріколь банк”, АТ “ОТП банк”, АТ “Ощадбанк”, Акціонерний банк “Південний”, АТ КБ “Приватбанк”, ПАТПУМБ”, АТ “Райффайзен банк Аваль”, АТ “Сбербанк”, АТ “Сітібанк”, АТ “ТАСкомбанк”, АБ “Укргазбанк”, АТ “Укрексімбанк”, АТ “УкрСиббанк”, ПАТ “Укрсоцбанк”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас