ALL I WISH YOU - BNP Paribas бажає усім щасливого нового року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ALL I WISH YOU - BNP Paribas бажає усім щасливого нового року

Особисті фінанси
3
Напередодні Нового року UKRSIBBANK BNP Paribas Group вітає усіх партнерів та клієнтів з прийдешнім святом та надсилає спеціальну листівку із побажаннями All I wish you. При цьому за кожну надіслану листівку BNP Paribas перераховує 1 євро на підтримку програми Wildlife Works, що передбачає збереження 200 тисяч гектарів лісів у Кенії.
Цей проект також допомагає фінансувати послуги охорони здоров’я, освіти та доступ до питної води для місцевого населення, а також супроводжує економічний розвиток Кенії.
Починаючи з 2017 року BNP Paribas вирішив стати вуглецево-нейтральною компанією у повсякденних операціях. Для цього Група щоденно скорочує прямі викиди СО2 через активну політику підвищення енергоефективності. Група зобов’язалася також використовувати низько-вуглецеву енергетику, де це можливо.
Зазначимо, з того часу як Цілі сталого розвитку були започатковані у 2015 році, вони стали центральними у стратегії корпоративно-соціальної відповідальності BNP Paribas та повністю включені у проект розвитку компанії.
Більше про All I wish you 2019 читайте за посиланням.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас