Переможці та фіналісти проекту «Open for teens» зустрілись з Головою Правління UKRSIBBANK — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Переможці та фіналісти проекту «Open for teens» зустрілись з Головою Правління UKRSIBBANK

Особисті фінанси
27
Грудень, Київ – Центр «Розвиток КСВ» спільно з UKRSIBBANK BNP Paribas Group запросили підлітків – переможців та фіналістів проекту «OPEN FOR TEENS», питання яких стали найбільш креативними та цікавими, на зустріч з Головою правління банку Філіпом Дюмелем, а також провели насичені екскурсії для школярів.
Мета проекту «OPEN FOR TEENS» — познайомити молодь з різними професійними сферами та роботою компаній в Україні, створити можливість для обміну досвідом між фахівцями та школярами, надихнути учнів свідомо обирати майбутню професію. Першою компанією, що долучилась до проекту став UKRSIBBANK BNP Paribas Group.
Увесь листопад підлітки з різних регіонів України ставили питання спеціалістам банку через спеціальну онлайн-платформу сайту careerhub.in.ua. Відповіді публікувались на сторінках OPEN for TEENS у соціальних мережах Facebook та Instagram.
«Найбільше підлітків цікавили теми планування кар’єри та особистого розвитку. Проте багато запитань стосувались банківської системи, кредитування, безпеки», – розповідає Тетяна Козловська, координаторка проекту.
Переможці та фіналісти проекту «Open for teens» зустрілись з Головою Правління UKRSIBBANK
До проекту долучились підлітки з 15 регіонів України. Серед 70 кращих запитань було обрано переможців. Перше місце посіла Катерина Годунова з міста Конотоп, друге – Софія Веретильник з Червоної Слободи, Черкаської області. А третє розділили між собою Владислав Венько з Володимир-Волинського та Тетяна Дмитраш із Запоріжжя.
Автори найцікавіших запитань відвідали головний офіс UKRSIBBANK BNP Paribas Group та поспілкувались з Філіпом Дюмелем, Головою Правління банку.
«Ми прагнемо допомогти підліткам зробити свідомий вибір своєї професії і тому розповідаємо про можливості фінансової сфери», – зазначила Олеся Ільєнко начальник управління підбору персоналу UKRSIBBANK BNP Paribas Group
Після цього підлітки вирушили до одного з відділень банку, щоб зрозуміти, як все працює з середини: дізнались про різні професії, про функції кожного з працівників, про те як працювати з клієнтами. На завершення, учасникам провели екскурсію до Процесингового центру, де здійснюється операційна підтримка банківської діяльності: від виготовлення банківських карт до моніторингу роботи банкоматів та розробки інноваційних технологічних рішень, які роблять фінансове життя клієнтів успішним, безпечним і простим.
«Я хочу подякувати UKRSIBBANK за яскраву можливість проявити себе та дізнатися більше про внутрішню складову банківської сфери», — підкреслив один з переможців проекту «Open for Teens» Владислав Венько.
Організатори «Open for Teens» планують продовжувати знайомити підлітків з українськими компаніями і надалі.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас