Індустріалбанк впровадив картку-prepaid та NFC-гаманець у мобільному додатку Industrial24 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк впровадив картку-prepaid та NFC-гаманець у мобільному додатку Industrial24

Особисті фінанси
47
Відтепер за допомогою додатку Industrial24 можна випустити картку prepaid, оцифрувати її та сплачувати за покупки одним дотиком смартфону — так само просто, як безконтактною карткою. Оновлена версія додатку Industrial24 доступна на PlayMarket з 27 грудня 2018 року. Важливо, що оновленням можуть скористатися всі власники Android-смартфонів, незалежно від того чи є в них рахунок в Індустріалбанку, чи ні. Випуск картки в додатку не потребує не відвідання банку, ні надання паспорту та коду.
Щоб розпочати користуватися гаманцем в Industrial24, потрібно переконатися, що смартфон має функцію NFC, а потім оцифрувати платіжну картку Індустріалбанку в мобільному додатку Industrial24. Як це зробити та як керувати токеном дивіться у ролику.
Romanenko«Наша Digital-команда розробників додатку Industrial24 рада представити клієнтам та всім поціновувачам новітніх трендів оновлену версію програми, яка відповідає усім сучасним вимогам ринку цифрових технологій: картки банку тепер можна оцифровувати в нашому додатку та сплачувати смартфоном в будь-якій торговій точці, використовуючи гаджет замість картки. Також як клієнти, так і не клієнти банку тепер можуть скористатися сервісом з випуску цифрової картки prepaid, яку можна використовувати при розрахунках. Випуск картки здійснюється миттєво в один клік у додатку Industrial24», — прокоментував Сергій Романенко, директор департаменту розробки продуктів та процесів Індустріалбанку.
Індустріалбанк вперше представив мобільний додаток Industrial24 для пристроїв на iOS та Android у січні 2018 року. З моменту появи додатку випущено кілька оновлень додатку і зараз, наприкінці року, банк впровадив NFC-гаманець. Це одна з найочікуваніших користувачами новацій, адже сьогодні NFC-платежі приймають термінали в торгових мережах в Україні та по всьому світові.
Варто додати, що у 2018 році в Україні смартфонами користувалися більше 45% всього дорослого населення, а до 2020 року ця цифра сягне 70%. Серед молоді у віці від 18 до 30 років показник користування смартфонами вже зараз сягнув 85%
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас