Уряд створить бізнес-інкубатор для розвитку інновацій у портовому секторі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд створить бізнес-інкубатор для розвитку інновацій у портовому секторі

Казна та Політика
488
У Міністерстві інфраструктури повідомили, що працюють над створенням цифрового логістичного інкубатора для розвитку інновацій у діяльності морських портів України.
«Міністерство активно здійснює реформування сектору транспортної інфраструктури, зокрема у сфері цифровізації та інновацій, підвищення прозорості, відкритості даних та покращення логістичних послуг. Всі ці пріоритети будуть задіяні у новому проекті цифрового логістичного інкубатора, який реалізовуватиметься за підтримки Адміністрації морських портів України», — повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.
Зазначається, що в рамках цього інкубатору планують застосовувати провідні інформаційні технології у секторі портів. За задумом міністерства, це допоможе покращити взаємодію портів з компаніями-клієнтами, а також сприятиме кращому аналізу даних.
«Сподіваюсь, що наші міжнародні партнери підтримають реалізацію цього проекту на базі Центру транспортних інновацій, який має стати платформою для всіх акселераційних та інкубаторських програм в транспортній галузі», — додав Омелян.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас