Справа на 25 мільйонів: у Росії арештували субпідрядника космодрому “Восточный” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Справа на 25 мільйонів: у Росії арештували субпідрядника космодрому “Восточный”

Світ
439
У РФ Благовіщенський районний суд заарештував обвинуваченого в розкраданні понад 25 мільйонів рублів гендиректора компанії “Лео-Телеком”, яка брала участь у будівництві космодрому “Восточный”.
Про це повідомляється на сайті суду.
«Благовіщенський міський суд Амурської області розглянув клопотання старшого слідчого відділу з розслідування особливо важливих справ слідчого управління СК РФ по Амурській області про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту щодо Новікова А. С., раніше не судимого, обвинуваченого в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 159 КК РФ (Шахрайство, вчинене організованою групою або в особливо великому розмірі – ред.)» – йдеться в постанові суду.
Суд постановив, що перебування Антона Новікова на свободі може перешкодити слідству, в тому числі через можливості ухилення підозрюваного від допитів.
Повідомляється, що бізнесмен встиг дістатися до Москви, звідки планував вилетіти до В’єтнаму, однак незадовго до вильоту з аеропорту Шереметьєво його було затримано. Уточнюється, що у Новікова не було зворотного квитка до Росії.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас