АТ “Кредит Банк (Україна)” відкрив відділення банку в Городку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АТ “Кредит Банк (Україна)” відкрив відділення банку в Городку

Кредит&Депозит
330
Новорічний подарунок зробив “Кредит Банк (Україна)” мешканцям Городку Львівської області, урочисто відкривши у центрі міста сучасне європейського зразка Городоцьке відділення Самбірської філії.
На відкриття нового відділення зі Львова приїхали заступник голови правління АТ «Кредит Банк (Україна)» Ігор Гавриляк і виконавчий директор банку Єжи Гавайський, які разом із заступником голови Городоцької райдержадміністрації Тарасом Харовичем, першим заступником голови міської ради Ярославом Лютаком та директором Самбірської філії АТ «Кредит Банк (Україна)» Миколою Литвином привітали усіх присутніх клієнтів та працівників банку, гостей та мешканців Городка з важливою подією.
Городоцький район доволі привабливий як для банків, так і для розвитку підприємництва. Там зареєстровано 600 юридичних та 1500 приватних підприємців. Відкриття представництва такого потужного банку як Кредит Банк (Україна) стало для них важливим кроком розширення своєї діяльності. Директор Самбірської філії Кредит Банку (Україна) Микола Литвин розповів, що до відкриття відділення уже приходили клієнти відкривати рахунки, бо знали про надійність саме цієї фінансової структури.
На сьогодні Кредит Банк (Україна) має 18 філій та 35 відділень в 15 областях України та в АР Крим. У 2004 році банк планує інтенсивно продовжувати розвиток філійної мережі, шляхом відкриття нових відділень та філій по всій країні.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас