Україна оголосила 12 конкурсів на розробку вуглеводневих родовищ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна оголосила 12 конкурсів на розробку вуглеводневих родовищ

Фондовий ринок
316
Україна оголосила 12 конкурсів на укладення угод про розділ продукції (УРП) на розробку вуглеводневих родовищ, — відповідні постанови Кабінету Міністрів від 18 грудня 2018 року опубліковано в газеті «Урядовий кур’єр» 5 січня 2019 року.
На конкурси виставлені 12 ділянок: Груневська, Варвинська, Русанівська, Охтирська, Бузівська, Зіньківська, Іванівська, Ічнянська, Балаклійська, Софіївська, Берестянська та Угнівська.
Родовища розташовані в Івано-Франківській, Львівській, Полтавській, Чернігівській, Сумській та Харківській областях.
Термін дії СРП – 50 років. Заявки на участь у конкурсах приймаються протягом трьох місяців з дати публікації оголошення про їх проведення. Передбачається, що частка держави в прибутковій продукції повинна складати не менше ніж 11% її загального обсягу, максимальна частка інвестора – 70% загального обсягу виробництва (до повного відшкодування витрат інвестора).
На першому етапі геологорозвідувальних робіт (протягом п’яти років) мінімальний обсяг інвестицій по Варвинській, Ічнянській, Софіївській ділянках становить 1 млрд грн, Груневській – не менше ніж 0,85 млрд грн, Русанівській, Іванівській, Балаклійській – не менше ніж 0,8 млрд грн, Охтирській, Бузівській, Угновській – не менше ніж 0,6 млрд грн, Зінковській – не менше ніж 0,5 млрд грн, Берестянській – 0,45 млрд грн.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас