УЗ в 2018 році модернізувала найбільше приміських електричок за останні 10 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УЗ в 2018 році модернізувала найбільше приміських електричок за останні 10 років

Фондовий ринок
309
У 2018 році АТ “Укрзалізниця” збільшило темпи капітального ремонту з продовженням терміну служби 15 приміських потягів. Було оновлено 72 секції.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
У 2017 році підприємство капітально відремонтувало 66 секцій.
“Такий вид ремонту дозволив продовжити термін служби приміських електропоїздів на 22 роки. Вони вже обслуговують пасажирів у Київській, Рівненській, Львівській, Одеській, Дніпропетровській, Харківській та Донецькій областях”, – зазначив в. о. голови правління УЗ Євген Кравцов, додавши, що всі роботи здійснювалися на власних потужностях компанії – на Київському електровагоноремонтному заводі.
У модернізованих електричках оновлено салони, відремонтовано системи вентиляції та обігріву, туалети, комплекти вікон, дверей, встановлено ​​сучасну звукову і візуальну систему оповіщення пасажирів, нові сидіння з поліпшеними ергономічними властивостями. Для підвищення рівня комфорту пасажирів в електропоїздах замінено деякі вузли і агрегати, світлосигнальне обладнання та інше. Також встановлено світлодіодні світильники, електронні маршрутні покажчики на лобових частинах головних вагонів, електронну нумерацію вагонів.
“Темпи оновлення приміських поїздів безпрецедентні за останні 10 років, але недостатні, щоб повністю забезпечити потреби пасажирів у якісному рухомому складі. Зараз галузь потребує щорічної заміни 20 електропоїздів і 15 дизель-поїздів”, – розповів Кравцов.
За його словами, модернізація одного електропоїзда обходиться в понад 40 млн грн, а придбання нового – в 10 разів більше. Вирішити це питання керівник “Укрзалізниці” пропонує шляхом залучення до фінансування приміських пасажирських перевезень місцевої влади.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас