LG розробляє смартфон, що розтягується — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG розробляє смартфон, що розтягується

Технології&Авто
1832
Документація, оприлюднена Всесвітньою організацією інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization, WIPO), говорить про те, що компанія LG проектує незвичайний смартфон з гнучким дисплеєм.
Piccy.info - Free Image Hosting
Як можна бачити на ілюстраціях, конструкція пристрою передбачає наявність двох модулів, всередину яких прибирається екран, що скручується. Користувачі зможуть витягати дисплей на потрібну довжину – для роботи з одним або декількома додатками.
Piccy.info - Free Image Hosting
Модуль в лівій частині містить додатковий сенсорний екран, на який може виводитися корисна інформація. У тильній частині цього блоку передбачені дактилоскопічний сканер і кнопка регулювання гучності.
Взаємодіяти з пристроєм користувачі зможуть за допомогою спеціального пера, яке зберігається у відсіку в лівому модулі. Блок в правій частині містить фізичну кнопку управління.
Відзначається, що незвичайний смартфон, що розтягується, може бути обладнаний декількома камерами — в тому числі для отримання 3D-зображень.
Втім, потрібно підкреслити, що поки що LG лише патентує пристрій з описаною конструкцією. Інформації про те, коли він може з’явитися на комерційному ринку, на жаль, немає.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас