В Ощадбанку розповіли, як відбуватиметься монетизація субсидій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Ощадбанку розповіли, як відбуватиметься монетизація субсидій

Фондовий ринок
1064
В Ощадбанку запевняють, що готові до напливу нових клієнтів в рамках проведеної державою програми монетизації субсидій. Як розповіли банку, фінустанова вже є уповноваженим банком з десятка інших державних програм, зокрема близько 15 років обслуговує рахунки Оптового ринку електроенергії, а також програми соцдопомоги.
«Ощадбанк не вперше бере участь у державних програмах і має великий досвід обслуговування різних категорій громадян, в тому числі з виплати соціальної допомоги та пенсій великій кількості клієнтів одночасно. Наприклад, обслуговування внутрішньо переміщених осіб або клієнтів з карткою киянина. Завдяки найбільшій мережі – понад 3200 відділень – навантаження на відділення банку не буде значним. Крім того, відразу не очікується значної кількості субсидіантів, а до кінця року всього очікуємо на обслуговування близько 4,5 млн людей. Навантаження на банк буде поступовим і рівномірно розподіленим”, – розповіли UBR.ua у прес-службі Держбанку.
Нагадаємо, з 1 січня 2019 року українців, які вперше звернуться за оформленням держдопомоги на оплату комунальних послуг, будуть першими в черзі на отримання субсидій в грошовому вигляді.
Обслуговувати одержувачів буде Ощадбанк, який готується прийняти кілька мільйонів нових клієнтів-субсидіантів. Кожному з них спочатку створять особистий аккаунт в банку, а потім і персональний поточний рахунок, куди будуть “капати” зекономлені з субсидій гроші. Гроші, що залишилися після сплати комуналки, можна буде забрати готівкою після закінчення року.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас