Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк придбали 15 броньованих інкасаторських машин у "пежо сітроен україна" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк придбали 15 броньованих інкасаторських машин у "пежо сітроен україна"

Особисті фінанси
58
Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк почали співпрацю з українським представництвом “Пежо Сітроен Україна”, яке підготувало для банку спеціальні броньовані інкасаторські автомобілі на основі моделі CITROЁN Jumper. Автомобіль привернув увагу завдяки низці переваг: місткий кузов, потужний мотор, висока вантажопідйомність, міцна конструкція.
У п’ятницю 21 грудня компанія “Пежо Сітроен Україна” офіційно передала Альфа-Банку Україна ключі від 15 інкасаторських автомобілів CITROЁN Jumper. Подібна техніка вже давно їздить європейськими дорогами, в той час як для українського представництва така співпраця в новинку.
“Український ринок броньованих автомобілів досить вузький – зазвичай на дорогах ви побачите одну-дві марки і все. Нашій команді вдалося зайти в цю нішу і гідно представити новий продукт. Хочу від імені компанії подякувати партнерам Альфа-Банку Україна і “Реформ” за співпрацю та можливість разом реалізувати такий проект. Ми плануємо і далі розвиватися в цьому напрямку і, сподіваємося, броньованих автомобілів CITROЁN на дорогах України буде все більше”, – зазначив директор “Пежо Сітроен Україна” Дам’єн Мартан-Кошер.
Модель CITROЁN Jumper добре відома в Україні та знаходить все більше клієнтів, причому не тільки у звичній області вантажоперевезень різних товарів, але також і в спеціальних напрямках – наприклад, броньований автомобіль-інкасатор.
“Для нас придбання 15-ти CITROЁN Jumper в якості інкасаторських автомобілів стало великим і багатообіцяючим пілотним проектом. Це наймасштабніше оновлення інкасаторського автопарку в Україні за останні роки, і вперше – автомобілями CITROЁN”, – коментує Олег Прохода, директор банкнотного бізнесу Альфа-Банку Україна і Укрсоцбанку. – “Кожен день інкасаторська служба Альфа-Банку Україна перевозить близько мільярда гривень для наших клієнтів, тому до технічних показників інкасаторських автомобілів банк висуває підвищені вимоги з безпеки, витривалості, місткості. Броньований CITROЁN Jumper обладнаний всім необхідним і повністю їм відповідає. На сьогодні інкасаторський автопарк банку входить у топ-5 на ринку України. У 2019 році ми плануємо його активно розширювати і нарощувати обсяги банкнотного бізнесу та інкасації в банку”.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас