Назвали один з найдорожчих туристичних напрямків у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Назвали один з найдорожчих туристичних напрямків у світі

Особисті фінанси
2016
Розміщення в мережевих готелях Ізраїлю коштує зараз в два-три рази дорожче, ніж в аналогічних готелях інших країн Європи та світу, показало дослідження газети Haaretz.
“На час Євробачення, яке пройде в Тель-Авіві з 14 по 18 травня 2019 року, багато готелів вже заброньовані повністю, а готелі виставляють шалені ціни. Але проблема не тільки в Євробаченні: в останні роки Ізраїль став одним з найдорожчих туристичних напрямків у світі”, – пише видання.
Так, номер в мережевому готелі Sheraton в Тель-Авіві обійдеться в 1139 шекелів ($302) в звичайні вихідні. Така ж кімната в швейцарському Цюриху і Берліні коштує $150, в Барселоні – $105.
Аналогічний розкид цін спостерігається по готелях мережі Leonardo Fattal і Accor Hotels.
“Високі ціни в готелях Ізраїлю можна пояснити низкою причин: величезною нестачею кімнат, високими цінами на нерухомість в країні, високими зарплатами і сильним шекелем. Крім того, дорогі готельні номери допомагають готельєрам компенсувати відтік туристів кожні два-три роки через воєнні дії”, – зазначає газета.
Більш того, готельєрам нема чого знижувати ціни на розміщення, оскільки в країну приїжджають не тільки для туризму, але також через сімейні та “емоційні” зв’язки. А такі мандрівники відвідуватимуть Ізраїль навіть за умови високих цін.
За підсумками 2018 року в Ізраїлі очікують рекордну кількість туристів – понад 4 млн осіб, пише видання.
До речі, за кордоном іноді вигідніше розраховуватися не готівкою, а карткою. За допомогою порталу Finance.ua легко обрати собі картку для поїздки за кордон.

Тут спеціальний сервіс 🏖

За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас