Мінфін навчать правильно розпоряджатися іноземними кредитами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін навчать правильно розпоряджатися іноземними кредитами

Казна та Політика
325
Кабмін схвалив концепцію вибірки кредитів від міжнародних фінансових донорів на 2019 рік.
Згідно з новим планом, уряд створює постійну робочу групу з представників усіх ключових міністерств і відомств, яка буде щомісячно напрацьовувати пропозиції щодо поліпшення вибірки за міжнародними проектами.
“Ця концепція поліпшить вибірку за нашими міжнародними проектами… станом на 1 грудня ця вибірка склала 15,6% – для Європейського інвестиційного банку, 48,22% – для Європейського банку реконструкції та розвитку, 27% – для Світового банку та 4,9% – за KfW”, – сказала міністр фінансів Оксана Маркарова в ході засідання.
Зараз портфель МФО складається з 34 проектів загальною вартістю $2,4 млрд і EUR 5,3 млрд грн, які залучені як позика державою під державні гарантії. Серед них вісім проектів на фінансування Світового банку, ще стільки ж фінансує ЄБРР (з одним проектом на спільному фінансуванні з Euratom), 15 проектів – ЄІБ, три проекти – KfW.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції з кредитів в Україні. Щоб допомогти вам з вибором кредиту, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. За його допомогою можна швидко і комфортно обрати необхідний саме вам кредитний продукт.

Помічник з кредитів 🧐

За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас