Електронний квиток в метро Харкова запровадять після Нового року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електронний квиток в метро Харкова запровадять після Нового року

Казна та Політика
372
Єдиний електронний квиток е-ticket почне діяти в харківському метро після Нового року.
Про це повідомив міський голова міста Геннадій Кернес.
“Буквально з Нового року він буде впроваджений в дію. Вже роздані (електронні проїзні) школярам для поїздки в метро, пільговим категоріям громадян”, – сказав Кернес.
Він пояснив, що у зв’язку із змінами в законодавстві, в тому числі що стосуються компенсації за проїзд пільговиків, було необхідно змінити програмне забезпечення системи електронного квитка. Саме з цим, за словами Кернеса, пов’язані неодноразові перенесення терміну введення е-ticket в метро.
21 грудня 2016 року Харківська міськрада дала згоду на укладання інвестиційного договору з інвестором для впровадження системи “Електронний квиток” у міському електротранспорті (метрополітені, трамваї, тролейбусі).
“Доручити Харківському міському голові від імені Харківської міської ради укласти інвестиційний договір на впровадження системи “Електронний квиток” у міському електротранспорті (метрополітені, трамваї, тролейбусі) Харкова з переможцем конкурсу з відбору інвестора – ТОВ “Фінансова компанія “Платіжний центр”, – йдеться в ухваленому рішенні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас