Windows 10 навчиться розпізнавати людей замість введення паролів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Windows 10 навчиться розпізнавати людей замість введення паролів

Технології&Авто
721
У 2019 році компанія Microsoft випустить оновлення для Windows 10 з доволі корисною функцією, яка позбавить користувачів від необхідності введення паролів при вході.
Про це повідомляє Сегодня з посиланням на The Verge.
Наступного року корпорація запровадить в свою операційну систему функцію, яка буде розпізнавати користувачів ноутбуків і комп’ютерів за обличчям.
За словами видання, технологія розпізнавання буде впроваджена в спеціальні веб-камери, які будуть продаватися окремо для комп’ютерів і ноутбуків під управлінням Windows 10.
Окремо будуть розроблені камери для ігрової приставки Xbox One, і забезпечуватимуть підтримку функції Kinect, що дозволяє користувачу автоматично здійснювати вхід в акаунти, розташувавшись перед камерою. Гаджет буде підтримувати розпізнавання облич власника і членів його сім’ї.
Раніше один з керівників компанії Microsoft Панос Панай в інтерв’ю The Verge зазначав, що корпорація розглядає можливість розробки веб-камер під брендом Surface. Натякаючи на новинки, для прикладу він навів камеру Surface Hub 2, що працює через роз’єм USB-C.
У планах Microsoft випустити в наступному році Surface Hub 2S, яким будуть підтримуватися змінні картриджі з процесорами. Якщо компанія також випустить окремо камеру, відому по Surface Hub 2, то вона зможе працювати з усіма комп’ютерами під управлінням Windows 10.
Microsoft досі не випустила власну камеру з підтримкою Windows Hello і користувачам комп’ютерів для додавання підтримки розпізнавання облич доводиться використовувати сторонні рішення від Creative, Razer і Logitech.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас