У Казахстані жінку оштрафовано на $1,3 тис. за коробку цукерок у подарунок чиновнику — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Казахстані жінку оштрафовано на $1,3 тис. за коробку цукерок у подарунок чиновнику

Світ
427
Мешканку Петропавловська на півночі Казахстану суд засудив до штрафу в 481 тис. тенге ($1,3 тис.) за подаровану чиновнику коробку цукерок, повідомила прес-служба Держагентства у справах державної служби та протидії корупції.
“Постановою спеціалізованого адміністративного суду Петропавловська Північно-Казахстанської області одна громадянка визнана винною в скоєнні адміністративного правопорушення, що виразилося у наданні незаконної матеріальної винагороди у вигляді цукерок Rafaello вартістю 600 тенге головному спеціалісту відділу адміністрування акцизів управління адміністрування непрямих податків Департаменту держприбутків по Північно-Казахстанській області”, – йдеться в повідомленні Державного агентства, поширеному в суботу.
За даними відомства, жінку “піддано адміністративному стягненню у вигляді штрафу в розмірі 481 тис. тенге в дохід держави”.
До такого ж штрафу засуджений житель Північно-Казахстанської області, який подарував напередодні грудневих свят двом співробітникам департаменту статистики торти, вартість яких окремо не перевищує 3 тис. тенге.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас