АМКУ дозволив Dragon Capital купити будівлю Фортуна-банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ дозволив Dragon Capital купити будівлю Фортуна-банку

Нерухомість
247
Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив Dragon Capital Investments Limited, що входить до групи компаній (ГК) Dragon Capital, купити офісну будівлю ліквідованого Фортуна-банку (Київ).
“Надано дозвіл компанії Dragon Capital Investments Limited на опосередковане, через ТОВ “Інвесткепітал” (Київ), придбання активів у вигляді нежитлових приміщень, що належать АТ “Фортуна-Банк”, які розташовані в Києві”, – йдеться в повідомленні АМКУ.
Як повідомлялося, в листопаді 2018 року генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала на зборах Європейської бізнес асоціації (ЄБА) повідомив, що його компанія придбала у Фонду гарантування вкладів фізичних осіб “один об’єкт за 170 млн грн”. Згідно з даними “ProZorro.Продажі”, мова йшла про купівлю офісної будівлі Фортуна-банку по вул.Боричів Тік, 35-в у Подільському районі Києва. У лот увійшли нежитлова будівля площею майже 4 тис. кв. м і земельна ділянка площею 0,085 га.

Довідка finance.ua:

  • АТ “Фортуна-банк” визнано неплатоспроможним в січні 2017 року.
  • Група компаній Dragon Capital заснована в 2000 році і є однією з найбільших на інвестринку України. Працює в сфері прямих інвестицій і фінансових послуг, надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.
  • Кінцевим бенефіціаром у держреєстрі зазначений громадянин Чехії, президент ЄБА Фіала.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас