"Перлина Карпат": вкрадену з нафтопроводу "Дружба" нафту знайшли на території санаторію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Перлина Карпат": вкрадену з нафтопроводу "Дружба" нафту знайшли на території санаторію

Кримінал
757
Національна поліція разом зі Службою безпеки АТ “Укртранснафта” виявили на території санаторію “Перлина Карпат” (Закарпатська обл.) підпільну базу для зберігання викраденої з магістрального нафтопроводу “Дружба” нафти.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу “Укртранснафти”.
За даними компанії, відкачування сировини здійснювали через врізку в нафтопровід “Броди-Держкордон”, неподалік Мукачева, яку фахівці “Укртранснафти” виявили за результатами проведення діагностики та ліквідували 21 грудня.
Досліджуючи маршрут пролягання нелегального трубопроводу, довжина якого становить близько двох кілометрів, правоохоронці і служба безпеки компанії виявили його закінчення на території санаторію “Перлина Карпат”.
Під час огляду пансіонату поліція і служба безпеки виявили в одному з приміщень чотири гумові резервуари і насоси для перекачування нафти. Найбільший з резервуарів (25 м куб.) повністю заповнено викраденою нафтою, інші (по 10 м куб.) – заповнені наполовину.
Зараз на місці виявлення знарядь злочинної діяльності проводяться слідчі дії. За фактом зловмисного пошкодження магістрального нафтопроводу відкрито кримінальне провадження.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас