Інформація для клієнтів! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інформація для клієнтів!

Особисті фінанси
74
Шановні клієнти, повідомляємо, що з метою удосконалення корпоративного управління, а також відповідно до вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів» №2210-VII від 16.11.2017р., вимог інших нормативно-правових актів, Загальними зборами акціонерів Банку 12 листопада 2018 було прийнято рішення про зміну повного найменування Банку та затвердження Статуту Банку у новій редакції (далі – нова редакція Статуту).
Державну реєстрацію нової редакції Статуту здійснено, а нова редакція Статуту набрала чинності 20 грудня 2018 року.
Після проведених змін, повним найменуванням Банку є Акціонерне товариство «Піреус Банк МКБ»; скорочене найменування б залишається без змін – АТ «Піреус Банк МКБ».
Звертаємо увагу, що вказані зміни не впливають на виконання зобов’язань банку. Усі зобов’язання є чинними, а банк проводить свою діяльність у звичайному режимі.
Також зауважуємо, що згідно з п.1.2. нової редакції Статуту Акціонерне Товариство «Піреус Банк МКБ» є правонаступником за всіма правами та обов’язками Публічного Акціонерного Товариства «Піреус Банк МКБ».
За матеріалами:
Піреус Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас