Активи Азарова за кордоном залишаться під арештом – Генпрокуратура — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Активи Азарова за кордоном залишаться під арештом – Генпрокуратура

Казна та Політика
154
Активи екс-прем’єр-міністра Миколи Азарова залишаться під арештом, не дивлячись на рішення Європейського суду про скасування персональних санкцій.
Про це в Facebook заявив прес-секретар Генпрокуратури Андрій Лисенко.
“Практично всі виявлені активи колишніх високопоставлених чиновників часів Януковича, в тому числі Азарова, заарештовані в рамках відповідних кримінальних проваджень як в Україні, так і за кордоном. Арешт згаданих активів у кримінальних провадженнях триватиме незалежно від дії адміністративних санкцій ЄС і Швейцарії”, – написав він.
За словами Лисенка, дані активи можуть повернути Україні після вступу в законну силу відповідного рішення суду, а на сьогодні санкції ЄС діють щодо 13 українських екс-чиновників, Швейцарії – в відношенні 18.
“Скасування судом ЄС прийнятих в попередні роки рішень Ради ЄС про продовження санкцій відносно окремих осіб не впливає на діючий режим санкцій Європейського союзу”, – додав він.
Також представник Генпрокуратури повідомив, що уряд Швейцарії вирішив продовжити ще на рік санкції щодо оточення екс-президента Віктора Януковича.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас