Регулятори США не знайшли серйозних порушень в антикризових планах чотирьох іноземних банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Регулятори США не знайшли серйозних порушень в антикризових планах чотирьох іноземних банків

Світ
148
Федеральна резервна система (ФРС) і Корпорація страхування депозитів (FDIC) США розглянули антикризові плани чотирьох іноземних банків і не виявили в них серйозних порушень.
Як говориться в прес-релізі FDIC, надані Barclays Plc, Credit Suisse Group AG, Deutsche Bank AG і UBS AG документи містять низку недоліків, однак у них немає суттєвих вад, які можуть спричинити штрафні санкції з боку регуляторів.
Тим часом банкам слід доопрацювати свої плани на випадок банкрутства до 1 липня 2020 року в тому, що стосується комунікації і координування дій між американськими підрозділами та материнськими компаніями. Крім того, Credit Suisse варто поліпшити оцінку потреб американського бізнесу в стресовому сценарії, наголошується в повідомленні FDIC.
Крім того, регулятори взяли остаточну версію рекомендацій для складання антикризових планів для восьми найбільших фінансових компаній США. В них міститься список інформації, яку банки повинні надати щодо капіталу і ліквідності, а також клірингових, розрахункових і платіжних операцій.
Антикризові плани, також відомі як “прижиттєві заповіти” (living wills), повинні містити опис дій фінкомпаній на випадок непередбаченого краху. Таким чином регулятори забезпечують можливість швидкого і безпроблемного закриття банків (у випадку закордонних фінкомпаній – американських підрозділів) згідно із законодавством про банкрутство у разі кризи, не залучаючи бюджетних коштів для їх порятунку. Антикризові плани банків є обов’язковою вимогою відповідно до закону Додда-Френка про фінансову реформу США.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас