UKRSIBBANK оголошує переможців грантового конкурсу «Climate Changemakers Awards» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK оголошує переможців грантового конкурсу «Climate Changemakers Awards»

Особисті фінанси
35
В рамках програми екологічного розвитку UKRSIBBANK BNP Paribas Group провів грантовий конкурс «Climate Changemakers Awards» серед студентів, аспірантів та молодих вчених.
Суддівська колегія грантового конкурсу провела детальну перевірку отриманих робіт та визначила найцікавіші ідеї. Ми вітаємо переможців та запрошуємо на фінал власників грантів:
Перше місце — Оксана Єгорова (учасники команди: Вікторія Пидоренко, Валерія Качай) — проект «Управління природними ресурсами міста із застосуванням геоінформаційних технологій»
Друге місце — Юрій Горголюк — проект ComPet (це біотехнологічна система, яка включає в себе датчики для моніторингу стану грунту, вологості, температури і забрудненості повітря, освітленості, якості води і ультрафіолету)
Третє місце — Святослав Курносов — проект «Рішення глобальної екологічної проблеми з відходами».
«Climate Changemakers Awards» — це спільна ініціатива з CASERS, головною кейс-спільнотою України. На базі платформи цієї компанії проводився збір заявок за такими напрямками конкурсних робіт: земля, вода, повітря, людина, радіація, відходи.
Також ми відзначаємо учасників, що увійшли в десятку лідерів у грантовому конкурсі, які отримають PR підтримку та унікальну можливість оприлюднити свої проекти серед клієнтів банку. Для подальшої співпраці ми зв’яжемося з авторами таких проектів:
Дарина Антоненко — «Рециклінг банерної ПВХ-тканини «RE:ban»
Віктор Гамалій — «Технологія та пристрій з переробки залишків рослинництва, твердих і рідких побутових та промислових відходів»
Богдан Мурашевич — «Новий багатофункціональний полімерний матеріал з потужними дезінфікуючими властивостями для боротьби з супербактеріями»
Урсу Тетяна — Travollution мобільний додаток, що вирішує проблеми забруднення та поганих доріг в Україні
Олександра Македонська (учасники команди: Тетяна Чирва). Команда «Ecology and ceramics» — «Енергозбереження та утилізація техногенних відходів у виробництві кераміки»
Єгор Кузьков (учасники команди: Вадим Худобець, Аліна Фролова). Команда «Air Pollution Monitoring» — «Розробка стаціонарного та мобільного пристрою, онлайн сервіс для моніторингу повітря. Outdoor & Indoor Solution»
Олексій Назаренко — «Газогенерація відходів».
Завдяки Climate Changemakers Awards ми допоможемо молодим науковцям зробити новий крок на шляху до відкриттів та реалізації важливих для навколишнього середовища проектів. Фіналістів та авторів найкращих проектів ми з радістю познайомимо з клієнтами та партнерами банку, а переможці отримають гранти.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас