Унікальна виставка про історію грошового обігу на території України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Унікальна виставка про історію грошового обігу на території України

Особисті фінанси
58
Радабанк напередодні новорічних свят поспішає поділитися ідеєю чудового проведення часу – унікальна виставка «Історія грошового обігу на території України» запрошує Вас та Ваших дітей поринути у чарівний світ історії грошей.
Всі експонати виставки є приватною колекцією, красою якої з нами із задоволенням ділиться колекціонер-нумізмат Городницький Ігор Зіновійович, один з акціонерів АТ «АБ «Радабанк», який присвятив вивченню історії грошового обігу 30 років. На виставці Ви зможете побачити монети грецьких колоній з VI ст. до н.е., Золотої Орди, Кримсько-Татарського ханства, Османської імперії, монети РСФСР та СССР, та банкноти України 1917-1919 років, Речі Посполитої, часів окупації України 1941-1944 років, гроші незалежної України, пам’ятні та сувенірні монети України, сучасні монети країн Європи та багато іншого.
Захопливі історії про зародження банківської справи, про вдалі іта провальні грошові реформи, про «творчість» фальшивомонетників та розвиток техніки карбування монет – все це та багато іншого чекає на Вас щодня з 10:00 до 16:00 в ТЦ «Арбат» на 3-му поверсі.
Приходьте та дізнайтеся більше про дивовижний світ нумізматики та боністики!
Відвідання виставки можливе лише за попереднім записом за телефоном 0 800 500 999.
АТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас