"Укрбуд" планує побудувати прибутковий будинок в центрі Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрбуд" планує побудувати прибутковий будинок в центрі Києва

Фондовий ринок
2539
ТОВ “Укрбуд Девелопмент”, що входить в державну будівельну корпорацію “Укрбуд” (Київ), планує реалізувати в центральній частині Києва проект будівництва прибуткового будинку, повідомив заступник гендиректора компанії “Укрбуд Девелопмент” Сергій Бурлаков.
“У нас є проект прибуткового будинку… Це буде новозбудована будівля, сучасна, дуже цікава з архітектурної точки зору”, – повідомив у коментарі журналістам С. Бурлаков.
Він уточнив, що об’єкт розташується в центральній частині столиці, проте точну адресу не назвав. В прибутковому будинку інвестори зможуть проживати і користуватися послугами готельного сервісу, або ж віддати в управління керуючій компанії і отримувати стабільний дохід”.
“Тестуючи зараз наших інвесторів на предмет інтересу до цієї історії – вона ж не найдешевша, бо це повністю обладнана з ремонтом квартира, це керуюча компанія, басейн на даху, ресторан – ми все ж бачимо інтерес до прибуткового будинку як до готового бізнесу. Адже чому люди купують житло? Як інвестицію: хтось буде здавати в оренду, хтось вважає, що в момент знецінення валюти це більш вигідне вкладення”, – розповів С. Бурлаков, уточнивши, що частка інвестиційних угод при купівлі житла в житлових комплексах “Укрбуду” зараз складає близько 25%.

Довідка finance.ua:

  • ТОВ “Укрбуд Девелопмент” створено в 2004 році і займається девелопментом і супроводом проектів держкорпорації “Укрбуд”.
  • Згідно з даними Єдиного держреєстру на 18 грудня 2018 року, власником частки 100% в статутному капіталі ТОВ є “Базерт Девелопмент Елелпі” (Лондон, Англія). Кінцевим бенефіціаром вказана Яна Левенець.
  • Статутний капітал компанії становить 35,23 млн грн.
  • ДПАТ “Будівельна компанія “Укрбуд” створено урядом України в 2004 році. Входить до складу Української державної будівельної корпорації (УДБК) “Укрбуд”.
  • До складу корпорації “Укрбуд” входить понад 100 дочірніх підприємств в Україні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас