В інтернет-банкінгу ПУМБ в Viber тепер можна контролювати дебетні рахунки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В інтернет-банкінгу ПУМБ в Viber тепер можна контролювати дебетні рахунки

Особисті фінанси
117
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) розширює функціонал банкінгу в месенджерах. Тепер у клієнтів банку з’явилася можливість отримувати інформацію про свої дебетні рахунки – відстежувати рух коштів, історію операцій та суму залишку на рахунку. Також у Viber можна отримати повну інформацію про актуальні дебетні пакети – умови, номер для поповнення і т.п.
Щоб скористатися послугою, необхідно з головного меню перейти до підпункту «Мої кредити і карти» і вибрати «Мої рахунки». Після цього на екрані з’явиться список діючих дебетних пакетів клієнта.
Поки послуга перевірки дебетних рахунків доступна тільки для клієнтів, які верифікувати свій номер телефону в інтернет-банкінгу в Viber.
Інтернет-банкінг у Viber ПУМБзапустив в травні цього року. Зараз кількість користувачів банкінгу в месенджері – понад 200 тис. Примітно, що клієнти, які вибирають банкінг в Viber, практично не користуються інтернет-банкінгом.
Щоб почати роботу в онлайн-банкінгу ПУМБ в Viber, необхідно спочатку зайти в паблік-аккаунт ПУМБ (знаходиться у відкритому доступі у вкладці “Публічні акаунти”), і перейти в чат. Підключення до інтернет-банкінгу ПУМБ в Viber абсолютно безкоштовно і дозволить клієнтам банку отримувати послуги 24/7 в будь-якій точці світу.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас