Процедурами Фонду енергоефективності почали користуватися українські ОСББ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Процедурами Фонду енергоефективності почали користуватися українські ОСББ

Казна та Політика
236
10 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) почали тестування процедур Фонду енергоефективності.
Про це повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко в Брюсселі в рамках 5-го засідання Ради асоціації Україна – ЄС.
«Ці 10 ОСББ – «перші ластівки» співпраці з Фондом енергоефективності. Це різні проекти, з різних регіонів, відрізняються між собою за кількістю співвласників, квадратних метрів і субсидіантів. На них буде протестовано покроковий шлях клієнта Фонду, і в кінцевому підсумку ми отримаємо вдосконалені процедури: починаючи від енергоаудиту та закінчуючи безпосередньо впровадженням енергоефективних заходів», – зазначив Геннадій Зубко.
Протягом програми «Перші ластівки» максимально можливо будуть протестовані процедури, розроблені в рамках технічної допомоги Світового банку. Після завершення програми «Перші ластівки» для Фонду та Мінрегіону буде підготовлений короткий звіт за результатами тестового етапу з аналізом проведених тестів, отриманих висновків і рекомендацій для майбутніх процедур.
Геннадій Зубко подякував міжнародним партнерам за підтримку і допомогу в запуску Фонду енергоефективності. Він підкреслив, що модель роботи Фонду, всі його процедури, операційна діяльність, програми і продукти розроблені за підтримки та безпосередньої участі представників Світового банку, Європейського Союзу та Уряду Німеччини, які вже інвестували понад €100 млн для підтримки його діяльності.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас