Bloomberg: LG має намір вже наступного року випустити перші телевізори, що згортаються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bloomberg: LG має намір вже наступного року випустити перші телевізори, що згортаються

Технології&Авто
796
Компанія LG вже досить давно розробляє гнучкі дисплеї, які можна скручувати на манер свитка. Прототипи таких дисплеїв різного розміру демонструвалися південнокорейським гігантом на галузевих виставках з 2014 року.
На початку цього року в рамках CES 2018 нам показували прототип телевізора LG з 65-дюймовою 4K-панеллю OLED, що згортається в рулон, і LG вже підтвердила, що такий телевізор увійде в експозицію компанії на виставці CES 2019 року.
Тепер же стало відомо, що споживчі телевізори LG, що згортаються, з’являться у продажу вже в наступному році. Про це Bloomberg повідомило обізнане джерело.
Кажучи про практичну користь складаної конструкції дисплеїв, такий телевізор можна буде згорнути, коли він не використовується. В даному випадку панель буде складатися в підставку, в яку буде інтегрований відповідний механізм. За рахунок цього заощаджується місце, а сам телевізор стає портативним. Також згадується можливість загорнути тільки краї телевізора для відображення широкоформатного відео без чорних смуг з боків. Також існує думка, що поява телевізорів, що згортаються, істотно пожвавить попит на ринку телевізорів.
Раніше йшлося про те, що перші такі телевізори LG будуть побудовані на базі панелей OLED розміром 55 і 75 дюймів, але на CES 2018 нам показували прототип 65-дюймової моделі. Зрозуміло, що в лінійці будуть моделі з екранами різної діагоналі, але в яких версіях буде запропонована модель першого покоління – невідомо, як невідомо, скільки коштуватимуть такі телевізори.
Залишається додати, що цього тижня відомий мережевий інформатор Еван Блесс оновив своє повідомлення, що стосується анонсу першого складаного смартфона LG, оснащеного дисплеєм, що згинається. Спершу @Evleaks стверджував, що LG анонсує смартфон з гнучким екраном в січні на CES 2019. Але тепер інсайдер пише, що ймовірність цього вкрай низька. Судячи з усього, LG просто не встигла підготувати новинку.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас