Forward Bank підтвердив високу надійность своїх депозитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forward Bank підтвердив високу надійность своїх депозитів

Кредит&Депозит
44
Forward Bank підтвердив високу надійсність своїх депозитів за результатами діяльності у третьому кварталі 2018 року. Згідно з «Рейтингом надійності банківських депозитів» Агентства «Стандарт Рейтинг», банк увійшов до ТОП-16 банків з самими надійними депозитами, посівши 12 позицію.
Як повідомляє РА «Стандарт Рейтинг», Forward Bank покращив свої позиції у даному рейтингу в результаті успішно завершеної планової докапіталізації у другій половині 2018 року. Збільшення уставного капіталу банку в 2,13 рази підтвердило високий рівень зовнішньої підтримки. За 9 місяців 2018 року чистий процентний дохід Forward Bank склав 131 млн.грн., чистий комісійний дохід – 13 млн. грн.
«В даний час ліквідність банківського сектора перебуває на достатньому рівні. Але ж, традиційно, в 4-му кварталі фінансові установи підвищують ставки по депозитах. Так, Forward Bank працює за середнім показником ринку, орієнтуючись на банки з іноземним капіталом, і зараз дає клієнтам можливість заробити до 22% річних» – прокоментував Андрій Кисельов, Голова Правління Forward Bank.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас