Великобританія планує скоротити імміграцію з ЄС на 80% - Times — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Великобританія планує скоротити імміграцію з ЄС на 80% - Times

Світ
436
Згідно з проектом міністра внутрішніх справ Великобританії Саджида Джавіда, імміграція з країн ЄС в країну до 2020 року буде скорочена на 80%.
Про це повідомляє Times.
За інформацією видання, глава МВС Великобританії Саджид Джавід незабаром представить проект щодо скасування свободи пересування робочої сили в ЄС і спрощеного в’їзду на територію королівства після грудня 2020 року.
Зазначається, що до 2025 року число мігрантів з ЄС має бути скорочено до 10-25 тис.
За словами інформованого джерела, пріоритет надаватиметься тим, хто має навички, необхідні для Великобританії, а не на основі того, з якої країни приїжджають мігранти.
Як повідомляє Times, Джавід буде дистанціюватися від “ворожого середовища” прем’єр-міністра Британії Терези Мей в питанні міграції і побудує “новий діалог” з проблем мігрантів, спираючись на “справедливе і прозоре сумісну середовище”. Таким чином міністр має намір захистити мігрантів, які законно в’їхали в країну, і розгорнути боротьбу з нелегалами.
У планах також скоротити число висококваліфікованих робітників до 11 тис., а кількість працівників середньої кваліфікації зменшити до 4,5 тис. Також очікується, що в’їзд в країну буде заборонений більшості низькокваліфікованих робітників.
Також повідомляється, що незабаром громадянам країн ЄС доведеться оформляти спеціальний електронний дозвіл, щоб потрапити на територію Великобританії. Британські піддані також повинні будуть отримати подібний дозвіл для в’їзду в країни ЄС, його вартість складе 6 фунтів.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас