Як зробити святкування Нового Року незабутнім? Прості поради від Ідея Банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як зробити святкування Нового Року незабутнім? Прості поради від Ідея Банк

Особисті фінанси
63
Новорічні та Різдвяні свята – час для дива. У цей період особливо хочеться оновити інтер’єр, зробити подарунки близьким, купити нову побутову техніку або поїхати у відпустку на Різдво… Однак такі витрати далеко не завжди покриває сімейний бюджет або існуючі заощадження. Проте чи дійсно варто відмовлятися від святкового настрою та відкладати довгоочікувані новорічні покупки? Можливо, рішення простіше, ніж здається?
Сьогодні все більше українців звертають увагу на кредитні карти, що дозволяють скористатися кредитними коштами в будь-який час і тоді, коли вони знадобляться. Наприклад, за допомогою кредитної картки Card Blanche Online від Ідея Банк Ви зможете розраховуватися за товари та послуги, як в роздрібних магазинах, так і при здійсненні покупок в мережі Інтернет. З такою карткою Ви можете повернути до 10% (кеш-бек) від суми першої покупки, а також до 5% – при оплаті покупок онлайн. Максимальний кредитний ліміт по картці становить 200 тис. грн., а мінімальний платіж – лише 5% від використаного кредитного ліміту.
У листопаді цього року кредитна карта Card Blanche Online від Ідея Банк стала одним із лідерів рейтингу найбільш вигідних кредитних карт за версією ділового видання UBR.ua. Важливо, що при сумі кредитного ліміту до 50 000 грн. довідка про доходи не потрібна. Достатньо надати в банк тільки паспорт й ідентифікаційний код.
До Новорічних та Різдвяних свят Ідея Банк підготував для своїх Клієнтів два місяці унікальної Акції! Кожен, хто в період з 12.12.2018 по 12.02.2019 зробить будь-яку покупку користуючись кредитною карткою Ідея Банку, автоматично стає учасником розіграшу. Переможцям Ідея Банк поверне до 25% усіх витрат за карткою, що були здійснені в період Акції! Максимальна сума повернутих коштів для кожного клієнта – переможця може становити 10 000 грн.!
Що потрібно, щоб взяти участь? Просто розраховуйтеся кредитною карткою Ідея Банк в торгових мережах! Купуйте подарунки рідним і друзям, готуйтеся до новорічних урочистостей і сплачуйте з картою свої повсякденні покупки.
Якщо ви цінуєте свій час і любите робити покупки в мережі Інтернет, оптимальним рішенням стане нова послуга онлайн кредитування від Ідея Банк. Ви можете оформити кредит на покупку товарів, не виходячи з дому чи офісу в одному з Інтернет – магазинів, які є партнерами Ідея Банк.
Перевагою такого виду кредитування є технологічність і зручність оформлення кредиту, а також максимально вигідні умови кредитування. Клієнти можуть оформити кредит на суму від 500 до 100 тисяч гривень з грейс – періодом до шести місяців. У цей період не нараховуються відсотки за кредитом. Максимальний термін кредитування – 36 місяців.
Для здійснення покупки необхідно тільки заповнити відповідну коротку заявку на покупку товару в кредит на сайті Інтернет – Магазину. Після цього з клієнтом одразу зв’яжеться співробітник Ідея Банк. Партнерами даної програми вже стали понад 20 Інтернет – магазинів, асортимент товарів яких максимально покриває споживчі потреби клієнтів.
На що варто звернути увагу при оформленні?
Процес оформлення кредиту або кредитної картки повинен бути максимально простим. В Ідея Банк він зводиться буквально до одного кроку – оформлення заявки. Для цього можна зателефонувати до Контакт-Центру Банку або заповнити заявку на офіційному сайті Банку. Після цього з Вами зв’яжуться для уточнення деталей. Рішення по кредиту приймається максимально швидко. Це означає, що Ви практично відразу зможете отримати кредит в найближчому відділенні Ідея Банк або в точці продажу одного з партнерів Ідея Банк.
Важливо, що при достроковому погашенні будь-якого кредиту комісія не стягується, а платіж є фіксованим і буде розписаний для вас на кожен місяць.
Не відкладайте реалізацію своїх ідей на потім! Є ідея – є Ідея Банк!
Із більш детальною інформацією про споживче кредитування Ідея Банку можна ознайомитися на сайті https://www.ideabank.ua/ або зателефонувавши за телефоном Контакт-Центру Ідея Банк 0 800 50 20 30.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас