ЦБТ: прибутковий бізнес побудуйте з нами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЦБТ: прибутковий бізнес побудуйте з нами

Фондовий ринок
173
ЦБТ: прибутковий бізнес побудуйте з нами
В наш час, коли стрімко розвиваються технології, відкриваються нові горизонти для тих, кого більше приваблює робота на себе, а не на «дядька». Але як дати швидкий старт свому бізнесу? Яку нішу вибрати, щоб не було конкурентів? Як почати заробляти, спираючись на свій інтелект? Відповідь на ці питання дає група компаній «Центр Біржових Технологій». Прибутковий бізнес можна почати, пройшовши навчання за програмою «ЦБТ Беластіум», розробленою провідними фахівцями компанії. Завдяки цьому унікальному курсу тисячі трейдерів по всьому світу заробляють на фінансових ринках і втілюють мрії в життя.
Глава групи компаній ЦБТ Богдан Троцько рекомендує: «ЦБТ Беластіум» — перевірена часом і трейдерами система навчання
ЦБТ: прибутковий бізнес побудуйте з нами
«Центр Біржових Технологій» — перша в нашій країні компанія, яка почала піклуватися про фінансову грамотність українців і допомагати їм у створенні джерел пасивного доходу. «Вже більше 20 років консультанти ЦБТ проводять семінари, бізнес-тренінги, навчальні курси з інвестицій та трейдингу, одним з напрямків якого є селфтрейдінг. Його суть в тому, що трейдер самостійно розробляє стратегію і використовує в торгівлі на фінансових ринках власні гроші — працює на себе. Всі необхідні для цього знання дає унікальний навчальний курс «ЦБТ Беластіум», розроблений в компанії ЦБТ. Прибутковий бізнес — готова модель всього за 10 занять, і ви відразу ж починаєте заробляти», — розповідає про курс керівник ЦБТ Богдан Троцько.
Курс CBT Belastium ведуть трейдери і аналітики з багаторічним досвідом. В умовах постійно мінливого ринку курс доповнюється новими напрацюваннями професіоналів. Примітно, що навчатися можна як в офісі ЦБТ, так і дистанційно, за допомогою Skype або будь-якого іншого месенджера. Також ви можете вибрати форму навчання — групові або індивідуальні заняття. У будь-якому випадку, більша частина навчального часу — приблизно 80% — відводиться на практику, а 20% занять — на оволодіння теорією. Випускникам курсу надається можливість безкоштовно відвідувати майстер-класи фінансових консультантів ЦБТ, профі-курси і Market-discussions.
Створіть з компанією ЦБТ прибутковий бізнес в будь-якій точці світу
ЦБТ: прибутковий бізнес побудуйте з нами
«ЦБТ Беластіум» — це курс, в основу якого закладені різні види аналізу, відпрацьовані тактики, торговельні системи, мані-менеджмент і робота з психологічної складової. Отримавши всі необхідні знання, вміння та навички, починайте заробляти і реалізовувати свої плани.
Рекомендований компанією «Центр Біржових Технологій» прибутковий бізнес має масу переваг:
трейдер самостійно вибирає час роботи і місце роботи — торгувати можна з ПК, ноутбука, планшета або смартфона в будь-якій точці земної кулі, де є доступ в Інтернет;
трейдер ні від кого не залежить і отримує гроші за власну інтелектуальну роботу;
відсутність конкуренції, бюрократії, хабарників;
в будь-який момент можна закрити бізнес і забрати свої гроші.
Не витрачайте даремно такий цінний ресурс, як час. Переходьте за посиланням на сторінку ЦБТ Беластіум і отримуйте модель високоприбуткового бізнесу, пройшовши навчання за унікальною програмою. Вже через 10 днів ви почнете стабільно заробляти на фінансових ринках і знайдете бажану фінансову незалежність.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас