Під брендами Renault і Dacia будуть випускати різні моделі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під брендами Renault і Dacia будуть випускати різні моделі

Технології&Авто
5847
Французи планують відокремити автомобілі Renault від машин румунської марки і надати кожному бренду індивідуальні риси. Про це вони повідомляли раніше, а зараз підтвердив головний дизайнер компанії Renault Лорен ван ден Акер (Laurens van den Acker).
Зараз автомобілі виробника під логотипами Renault і Dacia перетинаються і продаються на різних ринках під різними шильдиками. Щоб в майбутньому не плутати покупців, в компанії хочуть надати румунській марці більш суворий індивідуальний стиль, наближений до німецького. Автомобілі ж французького бренду будуть ближчими до чуттєвого образу.
«Моя мета — створити унікальний глобальний модельний ряд Renault. Дачія ж наступного покоління буде чудовою. Ми постараємося бути розумними. Я наполягаю на тому, щоб Renault був дуже латинським і чуттєвим, а Dacia — німецьким і міцним. Ця стратегія відмінно спрацює для нас”, – повідомив дизайнер.
За словами ван ден Акера, єдиним румуном під брендом Renault залишиться Duster, тому що це один з найбільш продаваних автомобілів фірми на більшості ринків.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас