Понад 283 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 283 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Особисті фінанси
24
Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС».
Страхове відшкодування в розмірі 283200 грн страховик виплатив своєму клієнтові з Закарпаття, чий автомобіль BMW X5 було пошкоджено в результаті дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на території Угорщини, де він перебував у відрядженні.
На трасу, якою рухався застрахований автомобіль, несподівано з лісу вискочив олень. На жаль, незважаючи на всі зусилля водія, уникнути зіткнення не вдалося. В результаті аварії було суттєво пошкоджено передню частину позашляховика: деформовано крило, капот, бампер, розбито блок-фару та решітку радіатора.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, прийняла рішення про визнання події страховою та оперативно перерахувала страхувальникові належне за договором «Правильне КАСКО» страхове відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків, таким чином посприявши якнайшвидшому проведенню ремонтно-відновлювальних робіт.
Нагадаємо, за останніми офіційними даними, Страхова група «ТАС» продовжує активно зміцнювати свої позиції серед лідерів ринку автострахування України, планомірно свою частку. Так, наразі компанія є беззаперечним лідером ринку обов’язкової автоцивілки та входить до ТОП-10 найбільших гравців на ринку КАСКО.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас