Приватбанк запустив свої банкомати на станціях метро в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк запустив свої банкомати на станціях метро в Києві

Фондовий ринок
1529
ПриватБанк запустив свої банкомати і термінали самообслуговування в холах центральних станцій київського метро: «Хрещатик», «Театральна» та «Арсенальна».
Як повідомляє прес-служба фінустанови, сьогодні на цих станціях працюють банкомати ПриватБанку і 9 терміналів самообслуговування, які дозволяють здійснювати платежі і будь-які інші банківські операції.
Згідно з підписаною з КП «Київський метрополітен» угодою до кінця року ПриватБанк планує встановити 52 банкомати і 149 терміналів самообслуговування на 47 станціях метро.
«Незважаючи на те, що реалізація цього потрібного людям проекту через технічні труднощі зайняла більше року, ми разом з керівництвом метрополітену сподіваємося завершити облаштування банківськими комплексами всіх найбільших станцій підземки до нового року» – зазначає керівник напряму «Роздрібний бізнес» ПриватБанку Олексій Шабан.
До речі, на порталі finance.ua можна замовити кредитну картку Приватбанку, а також вибрати картку в іншому банку. Для цього створили спеціальний Сервіс для вибору кредитних карток.

Вибрати кредитну картку

За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас