В "Укрзалізниці" розповіли, як борються з перекупниками квитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Укрзалізниці" розповіли, як борються з перекупниками квитків

Фондовий ринок
1036
Начальник департаменту пасажирських перевезень далекого прямування “Укрзалізниці” Олександр Красноштан розповів, які методи використовують перекупники залізничних квитків і як відомство з цим бореться. За його словами, перекупники з точністю до хвилини знають час, коли з квитка знімається бронь. Коли пасажир платить перекупнику, він йде в певний час в касу і квиток з’являється.
“УЗ зробила так, що час, після якого зніметься бронь, вибирається випадково”, – повідомив Красноштан.
Крім того, за його словами, перекупники при відкритті поїзда викуповують через букінг певну кількість місць – це іменні квитки з довільними прізвищами. Потім, коли перекупник знаходить клієнта, вночі він повертає квиток і відразу його знову купує на прізвище клієнта.
“Для того щоб цього не було, ми закрили повернення квитків в інтернеті. На сьогодні квитки можна повернути тільки через касу, і ця схема не працює”, – заявив Красноштан.
Таким чином, стверджує експерт, 80% перекуплених квитків було “відрізано”.
Також Красноштан повідомив, що на зимові канікули “Укрзалізниця” оформила понад 1,22 тис. груп дітей.
“Майже 56 тис. місць ми вже виділили для перевезення груп дітей. У нас є ще 44 заявки, які не оброблені, але ми їх опрацюємо. Перевезення груп дітей влітку і під час зимових канікул – це пріоритет”, – розповів начальник департаменту пасажирських перевезень далекого прямування УЗ.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас