Держгеонадра продовжила дію 23 спецдозволів Укрнафти на видобуток вуглеводнів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держгеонадра продовжила дію 23 спецдозволів Укрнафти на видобуток вуглеводнів

Енергетика
95
Державна служба геології та надр продовжила дію 23 спецдозволів на видобуток вуглеводнів ПАТ «Укрнафта», з них 11 спецдозволів, термін дії яких закінчився в 2018 році.
Про це у вівторок повідомила прес-служба “Укрнафти”.
“6 грудня Державна служба геології та надр продовжила дію 23 спеціальних дозволів на видобуток вуглеводнів ПАТ «Укрнафта». Крім 11 спецдозволів, термін дії яких закінчився в 2018 році, регулятор також продовжив 9 ліцензій компанії, строк дії яких закінчується в 2019 році, а також 3 ліцензії 2013-2014 років”, – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що завдяки тривалій роботі команді Укрнафти вдалося отримати продовження на 20 років дозволів на ведення видобувної діяльності на Прокопенківському, Вигода-Витвицькому, Монастирщенському, Росильнянському, Турутинському, Миколаївському, Луквинському, Довбушанско-Бистрицькому, Пасічнянському, Андрияшівському, Орів-Уличнянському, Долинському, Струтинському, Спаському, Щурівському, Бориславському, Перекопівському, Малосорочинському, Сагайдацькому, Рожнятівському, Тростянецькому, Волошківському і Танявському родовищах.
Всього цього року закінчується дія 27 спецдозволів, тому в компанії очікують продовження ще 16 спецдозволів. У 2019 році закінчується дія всього 22 спецдозволів Укрнафти, з яких дев’ять вже продовжені.
На сьогодні в Укрнафти 85 чинних спеціальних дозволів на ведення робіт з видобутку і один спеціальний дозвіл на геологічну розвідку. Незважаючи на затримку в продовженні ліцензій, в 2018 році компанія знайшла правове рішення і не зупиняла видобутку на жодному з родовищ.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас