Суд ухвалив рішення поновити Насірова на посаді голови ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд ухвалив рішення поновити Насірова на посаді голови ДФС

Казна та Політика
2292
Окружний адміністративний суд Києва 11 грудня поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова.
Про це повідомив адвокат Насірова Любомир Дроздовський.
“У судовому засіданні була оголошена вступна і резулятивна частина рішення суду, яким задоволено позов, визнано протиправним і скасовано розпорядження Кабінету Міністрів України про звільнення”, – сказав він.
“Поновлено його (Насірова – ред.) на посаді голови Державної фіскальної служби України і стягнуто компенсацію за час вимушеного прогулу. Рішення в частині поновлення підлягає негайному виконанню”, – додав Дроздовський.
За його словами, рішення про поновлення Насірова на посаді може бути оскаржене.
Як відомо, 31 січня 2018 року Кабінет Міністрів звільнив відстороненого від своїх обов’язків глави Державної фіскальної служби Романа Насірова.
В ніч на 8 березня 2017 року Солом’янський райсуд Києва обрав Насірову запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб з альтернативою внесення застави в 100 млн. гривень, а 16 березня дружина Насірова внесла за нього заставу.
Його залишили з електронним браслетом, без закордонних паспортів та із забороною залишати Київську область без дозволу.
Насіров заявив, що це було спрямовано на перешкоджання його політичній діяльності, і що “політичні опоненти” злякались його “реальної боротьби з корупцією і змін в системі ДФС”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас