Tesla шукає підрядників для будівництва заводу в Китаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla шукає підрядників для будівництва заводу в Китаї

Фондовий ринок
261
Tesla Inc запустила тендерний процес з будівництва заводу Shanghai Gigafactory в Шанхаї.
Згідно з документом, розміщеним на місцевій тендерній платформі, з якими ознайомилося агентство Reuters, принаймні один підрядник вже почав закупівлю матеріалів, що свідчить про неминучість будівництва об’єкта.
У числі претендентів на виконання будівельних робіт, що беруть участь в тендері, джерела назвали компанію Shanghai Construction Group. Згідно з даними, опублікованими на сайті China Minmetals, Shanghai Baoye Group, що входить до складу її дочірнього підприємства, готується до постачання у другій половині грудня паль для закладки фундаменту.
Хоча Tesla відмовилася від коментарів, а Shanghai Construction Group не відповіла на запит щось розповісти з цього приводу, представник China Metallurgical Group Corp, «дочки» China Minmetals, підтвердив участь компанії в цьому проекті.
Tesla зіткнулася зі зростаючою конкуренцією в Китаї з боку вітчизняних виробників електромобілів. Продажі компанії Ілона Маска значно впали після того, як Китай підняв мита на ввезення автомобілів з США, що змусило її знизити ціни, щоб зберегти конкурентоспроможність своєї продукції.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас