Шановні інвестори ж/м «Патріотика на озерах» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шановні інвестори ж/м «Патріотика на озерах»

Нерухомість
840
Інформуємо вас, що договір оренди земельних ділянок, укладених між Київрадою та ТОВ «Контактбудсервіс», залишається чинним.
06 грудня Київська міська рада прийняла лише попереднє рішення в питанні щодо розірвання договору земельної оренди.
Це спонукатиме сторони до пришвидшення процесу досягнення компромісного рішення в питаннях, які виникли навколо будівництва ж/м «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».
Зокрема, Київський міський голова Віталій Кличко звернувся до забудовника з вимогою якнайшвидше виготовити макет з детальним планом будівництва та чітким розміщенням інфраструктурних об’єктів. Забудовник має врахувати особливості розвитку території та створити умови для комфортного проживання в цьому житловому мікрорайоні. Мер столиці наголосив на важливості будівництва шкіл, садочків, дитячих і спортивних майданчиків та місць для відпочинку.
Уже найближчим часом макет забудови буде представлено для обговорення на засіданні Містобудівної архітектурної ради. Лише на підставі її висновків може бути ухвалено остаточне рішення Київської міської ради.
У свою чергу, нагадуємо, що на даний момент діє Ухвала Господарського суду м. Києва від 25.05.2018 року № 910/2902/18, якою забороняється Київській міській раді вчиняти будь-які дії щодо припинення права на землекористування ділянками.
Отже, з упевненістю можна стверджувати, що для інвесторів на сьогодні не має жодних підстав для хвилювання. Питання переведено на рівень пошуку компромісного рішення.
Окремо висловлюємо вдячність Київському міському голові Віталію Кличку за створення умов, що допоможуть зняти рівень суспільної напруги навколо будівництва ж/м «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ». У свою чергу забудовник підтримує такий підхід до розв’язання конфлікту й запевняє, що в процесі досягнення компромісу врахує всі рекомендації мера столиці та депутатського корпусу.
За матеріалами:
Аркада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас