Відкрито продаж квитків на "новорічні" поїзди: найпопулярніші напрямки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відкрито продаж квитків на "новорічні" поїзди: найпопулярніші напрямки

Особисті фінанси
498
Українці, нарешті, можуть придбати залізничні квитки на період новорічних свят – продаж проїзних документів відкрито.
Цього року купити квитки на кінець грудня можна не раніше, ніж за три тижні, тому в перший день після їх надходження в онлайн-продаж, українці паралізували роботу онлайн-сервісу – навантаження на сервер перевізника збільшилося в шість разів.
“Вчора були невеликі технічні проблеми з сервісом онлайн-бронювання. Чому це сталося? Якщо ми зазвичай продаємо через сервіс де 65-70 тис. квитків, вчора ми продали 170 тис. Тобто, навантаження на наш ресурс було надзвичайно велике. Воно було аномальним. Тому багато пасажирів зіткнулися з деякими технічними проблемами. Вже станом на вчорашній вечір ці проблеми були усунуті, і сьогодні сервіс працює в штатному режимі”, – говорить заступник директора департаменту пасажирських перевезень дальнього сполучення “Укрзалізниці” Олександр Красноштан.
Сьогодні, 6 грудня, на центральному київському залізничному вокзалі в основному знаходяться люди, які намагалися купити квитки онлайн, але через збій системи не змогли цього робити. Через ажіотаж роботу кас продовжили до 12-ї ночі.
Найпоширеніші напрямки, куди хочуть придбати квиток – курорти. Люди охоче їдуть у Львів, Чернівці, Івано-Франківськ або Ужгород.
В “Укрзалізниці” пояснили, що навмисно закрили онлайн продаж групових квитків – щоб уникнути спекуляцій. З тією ж метою в Україні тимчасово заборонили здавати залізничніквитки через інтернет.
А ось індивідуальні квитки вже можна придбати на сайті – проблему з продажем онлайн владнали, тому не обов’язково їхати в залізничні каси.
Для зручності, перевізник збільшив кількість поїздів на туристичні напрямки, втім, реалізацію квитків на них почнуть вже після того, як розпродадуть квитки на потяги, що курсують цілий рік. В УЗ радять моніторити появу квитків на сайті.
До речі, заощадити в будь-яких подорожах допомагає кредитна картка. Ми якраз відібрали кілька вигідних кредитних карток для тих, хто не уявляє своє життя без доріг.

Вибрати собі картку 💳

За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас