Державний «Укргазбанк» увійшов до трійки найкращих роботодавців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державний «Укргазбанк» увійшов до трійки найкращих роботодавців

Фондовий ринок
495
Державний «Укргазбанк» увійшов до трійки найкращих роботодавців
Як зазначається у рейтингу, Укргазбанк працює на українському ринку з 1993 року та де-факто належить державі. Фінустанова позиціонує себе як екобанк і фінансує проекти, спрямовані на зниження затрат енергоресурсів та зменшення шкідливих викидів. Працівникам банку пропонуються премії, соціальний пакет і різноманітні пільги. На сьогодні в банку працює майже 4 тис. людей.
Окрім того, значним позитивним фактором для оцінки, стало те, що нещодавно профспілка Банку заручилася підтримкою Всеукраїнської профспілки виробничників і підприємців, що стане додатковою гарантією захисту соціально – економічних і трудових прав співробітників.
Редакція видання зафіксувала ініційовані менеджментом банку зміни, що позитивно вплинули на зайнятість в галузі та умови праці на банківському ринку загалом. Так, сьогодні банк розглядає резюме студентів і запрошує молодь на стажування.
Також, УКРГАЗБАНК на сьогодні є єдиним державним банком, що входить у ТОП-5 найстійкіших банків України і достойно конкурує з українськими представництвами провідних європейських фінустанов.
Нагадаємо, 94,94% статутного капіталу УКРГАЗБАНКУ належить державі в особі Міністерства фінансів України. 3 2015 року УКРГАЗБАНК входить до переліку об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави (постанова №83 Кабінету Міністрів України). За 10 місяців 2018 року чистий прибуток УКРГАЗБАНКУ склав 538 млн грн, що майже на 20% перевищує запланований показник.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас