Економте час при роботі з готівкою: нова послуга ПУМБ для бізнес-клієнтів! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Економте час при роботі з готівкою: нова послуга ПУМБ для бізнес-клієнтів!

Особисті фінанси
19
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) впровадив інноваційний сервіс отримання готівки в касі банку для корпоративних клієнтів без необхідності використання паперового грошового чека. Тепер операція зі зняття готівки в касі банку оформляється дистанційно через Інтернет-банкінг в електронному вигляді за допомогою електронного чека.
Електронний чек – це сучасна альтернатива паперовій чековій книжці. Послуга значно економить час клієнта, оскільки виключає заповнення документа на папері та можливі виправлення. Не потрібно стояти у черзі до каси, оскільки сервіс передбачає отримання готівки в терміни, які клієнт визначає заздалегідь самостійно.
Процес отримання простий: достатньо визначити суму грошових коштів, замовити її онлайн в Інтернет-банкінгу, заповнивши шаблон, і вибрати зручний день і час для візиту в касу банку.
«Простота отримання банківської послуги дозволяє економити час перебування у відділеннях. Для зручності наших клієнтів ми постійно прагнемо мінімізувати або зовсім виключити «паперову тяганину». Сьогодні ми пропонуємо заощадити час, використовуючи новий «безпаперовий» сервіс отримання готівки – Електронний чек. За два місяці з моменту запуску послуги 78% клієнтів ПУМБ вже успішно користуються цим сервісом і «забули» про паперову чекову книжку», – коментує Директор департаменту транзакційного бізнесу корпоративних клієнтів ПУМБ Антон Гурбан.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас