Microsoft може представити смартфон, що складається — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft може представити смартфон, що складається

Фондовий ринок
247
Microsoft може представити гнучкий смартфон Andromeda (попередня назва) з двома екранами і підтримкою LTE в 2019 році.
У звичайному стані пристрій матиме вигляд планшета, в складеному – звичайного смартфона.
Новинка може бути представлена ​​в другій половині 2019 року, проте компанія поки не коментує чутки про розробку.
Відразу кілька технологічних компаній анонсували або вже показали складні смартфони. На початку листопада китайська Rouyu Technology представила перший в світі гнучкий смартфон FlexPai. У розкладеному вигляді дисплей FlexPai має діагональ 7,8 дюйма, в складеному стані – близько 4 дюймів. Смартфон буде мати LCD- або AMOLED-дисплей.
На заході для розробників Samsung Developer Conference (SDC-2018) південнокорейська компанія презентувала прототип смартфона (попередні назви – Galaxy F і Galaxy X) з гнучким дисплеєм Infinity Flex, діагональ якого в розгорнутому стані дорівнює 7,3 дюйма.
В кінці минулого тижня стало відомо, що японська компанія Sony запатентувала технологію виробництва гнучких прозорих смартфонів. Пристрій оснащений двома дисплеями: один з них має світловипромінюючі елементи і пропускає світло в обидві сторони, другий – створює ілюзію прозорості шляхом уловлювання світла і його відбиття.
На виставці мобільних пристроїв у Барселоні в наступному році китайська Oppo може показати свій перший смартфон, що складається.
Схожі розробки ведуть Huawei і Lenovo. Аналітики CCS Insight поки не бачать перспектив для таких пристроїв серед пересічних користувачів – принаймні до 2022 року. Експерти передрікають низький попит на такі смартфони через їх дорожнечу і обмежене число ринків збуту.
За матеріалами:
Коммерсант-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас