Мережа готелів Marriott готова оплатити зміну паспортів клієнтам, які постраждали від витоку даних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мережа готелів Marriott готова оплатити зміну паспортів клієнтам, які постраждали від витоку даних

Фондовий ринок
401
Готельна група Marriott International Inc. висловила готовність оплатити витрати по зміні паспортів для своїх клієнтів, чиї дані могли бути скомпрометовані в результаті витоку, що торкнувся до 500 млн осіб.
“Якщо ми з’ясуємо, що дані були вкрадені, компанія відшкодує вартість отримання нового паспорта”, – заявив представник компанії виданню MarketWatch.
Ймовірно, мова йде про паспорти американських клієнтів. Вартість перевипуску паспорта в США становить близько $110.
Як повідомлялося, паспортні дані могли бути вкрадені у 327 млн осіб, які коли-небудь зупинялися в готелях, що належать Marriott. Про можливий витік стало відомо у вересні, при цьому дані могли опинитися в руках зловмисників ще з 2014 року.
Акції Marriott дешевшають на 0,4% на попередніх торгах в Нью-Йорку у вівторок. З початку року її капіталізація знизилася на 12%, до $39,24 млрд.
Компанія Marriott International створена в 1927 році, зараз вона об’єднує понад 6,7 тис. готелів під 30 брендами в 130 країнах світу. Центральний офіс розташований в Бетесді (передмістя Вашингтона, США). Виручка компанії в 2017 фінроці перевищила $22 млрд.
Крім власне бренду Marriott, їй також належать Bulgari Hotels & Resorts, Ritz-Carlton, St. Regis, Sheraton, Autograh та інші.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас