Чому депозити залишаються найбільш популярним інструментом інвестування? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чому депозити залишаються найбільш популярним інструментом інвестування?

Кредит&Депозит
1180
Чому депозити залишаються найбільш популярним інструментом інвестування?
Сьогодні існує багато способів вкласти кошти. Вважається, що надійно інвестувати в нерухомість і можна спробувати свої сили на ринку дорогоцінних металів. Це хороші інструменти в довгостроковій перспективі, проте потребують великих капіталовкладень, а у випадку з металами, ще й знань, адже для новачка ця гра в короткостроковій перспективі може виявитися досить складною. На валютному ринку удачу випробував, мабуть, кожен другий. Якщо ви не природжений везунчик, шанси невеликі. Ну, а ринок криптовалют в Україні не тільки нестабільний, а й все ще залишається поза законом. А ось старі добрі депозитні вклади залишаються одними з найнадійніших способів отримання прибутку. Це прості та зрозумілі інвестиції — ви точно розумієте термін розміщення коштів та умови виплати відсотків.
Напередодні новорічних та різдвяних свят ТАСКОМБАНК проводить акцію для клієнтів — фізичних осіб. Всі, хто в період проведення акції — з 20 листопада 2018 р. до 31 січня 2019 року — оформлять у банку вклад Стабильный у гривні на термін 6, 9 чи 12 місяців, мають можливість виграти ставку 20,19% або додаткові бонуси до + 0,75% річних у гривні!
«Перед Різдвом ми всі чекаємо чудес, адже це час, коли збуваються мрії. І ми раді тому, що можемо подарувати нашим клієнтам приємні емоції та трохи більше стабільності. Вже традиційно в ТАСКОМБАНКУ проходить передноворічна акція за депозитом «Стабільний». Приходите у відділення та перевірте свою удачу», — коментує акцію Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу АТ «ТАСКОМБАНК».
Для тих, хто звик користуватися онлайн-банком, ТАСКОМБАНК пропонує відкрити депозит «Стабільний» у гривні через додаток ТAS2U й отримати додатково + 2 % до базової ставки. Щоб отримати підвищений дохід, кошти необхідно розмістити на 6, 9 чи 12 місяців. Приємний бонус — можливість зараховувати кошти на депозит, використовуючи не тільки картку ТАСКОМБАНКУ, а й картки будь-якого іншого українського банку. В разі необхідності можна продовжити термін розміщення депозиту, якщо це передбачено умовами депозитної програми, не відвідуючи банк.
Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011 р.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас