Радабанк на Ювелір Експо Україна в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Радабанк на Ювелір Експо Україна в Києві

Особисті фінанси
16
З 29 листопада по 2 грудня в м. Київ пройшла 36 Міжнародна виставка ювелірних прикрас «Ювелір Експо Україна» – головна подія ювелірного ринку. Двічі на рік виставка збирає найкращих представників ювелірної галузі зі всіх регіонів України та з інших країн.
На «Ювелір Експо Україна» крім сотень експозицій виставки пройшли лекції та семінари від спеціалістів ювелірної галузі, доброчинний форум з виступами відомих спікерів, показ колекцій з діамантами, конкурс на кращу ювелірну та інтер’єрну прикрасу з дорогоцінних металів та каменів, реєстрація рекорду України та виступ українських спортсменів. Відвідувачі виставки обирали подарунки собі та своїм близьким, насолоджувались різноманіттям колекцій дорогоцінних прикрас від іменитих ювелірних домів та оригінальним стилем українських дизайнерів
Дебют Радабанк на цій виставці заволодів увагою багатьох її відвідувачів — банк представив дивовижну колекцію шедеврів від монетних дворів України й Австралії, Польщі та Німеччини. Родзинкою експозиції стала колекція монет Монетного двору м. Перт (Австралія), присвячена хазяйці прийдешнього року — року Жовтої земляної Свині. Золоті монети з викарбуваною на них веселою домашньою свинкою, яка гуляє серед стилізованих каменів та листя під квіткою півонії, та срібні монети, де хазяїн року з чотирма нащадками зображений під гілкою дубу. Наші спеціалісти із задоволенням допомагали в нелегкому виборі незабутнього подарунка для рідних, близьких, друзів та ділових партнерів до будь-якої події.
Радабанк бере активну участь у різноманітних виставках та форумах, які проходять в Україні, що допомагає нашим продуктам та сервісам відповідати вимогам часу.
АТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас