Аналітики назвали середню вартість житла в новобудовах різних класів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики назвали середню вартість житла в новобудовах різних класів

Нерухомість
2359
Середня вартість житла в новобудовах Києва в залежності від класу коливається від 18 до 56 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба Лун.ua.
Експерти відзначають, що ринок новобудов на сьогоднішній день досить активний. Зростанню попиту на житлову нерухомість на первинному ринку сприяють програми лояльності та фінансові інструменти, пропоновані забудовниками.
Інвестори все активніше користуються такими фінансовими інструментами, як розстрочка від забудовника або іпотека, адже це дає можливість придбати житло вже сьогодні, не маючи повної суми, або купити квартиру більшої площі. В інтересах інвесторів забудовники розвивають партнерські програми іпотечного кредитування, наприклад, найбільший столичний забудовник “Київміськбуд” пропонує на вибір три програми з різними банками (це “Кристалбанк”, “Укргазбанк” і “Глобус”). Загальні умови отримання іпотеки: перший внесок за квартиру – в розмірі від 30 до 50%; підтвердження своєї фінансової спроможності.
Всього ж в Україні, за оцінками експертів, не більше 10 банків працюють у сфері іпотечного кредитування, і вони ретельно підходять до підбору компанії-забудовника, яка стане їхнім партнером, обираючи тільки надійних.
Середня вартість за класами житла
  • економ 18 000 грн./м²;
  • комфорт 20 600 грн/м²;
  • бізнес 35 400 грн/м²;
  • еліт 56 600 грн/м².
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас