Понад 200 дерев висадили співробітники UKRSIBBANK у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі, Харкові та Вінниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 200 дерев висадили співробітники UKRSIBBANK у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі, Харкові та Вінниці

Особисті фінанси
13
Цієї осені співробітники UKRSIBBANK BNP Paribas Group висадили понад 200 дерев поблизу навчальних закладів, у міських парках та зонах відпочинку у 6-ти містах України: Київ, Львів, Дніпро, Одеса, Харків та Вінниці.
Сотні співробітників підтримали щорічну благодійну акцію банку «Посади дерево!» та зробили свій внесок у протидію змінам клімату.
Так, завдяки проактивній позиції команди UKRSIBBANK зелені стало більше на території столичного дитячого садочку неподалеку від головного офісу банку, поруч з офісами банку у Львові та Вінниці, у Дніпрі біля школи для дітей з захворюваннями серцево-судинної системи, Харківської школи №17, Одеського національного політехнічного університету.
Банк — як частина Групи BNP Paribas, яка своєю діяльністю в усьому світі прагне протидіяти зміні клімату, та як активний учасник локальних спільнот постійно підтримує ідею створення зелених парків. Ще раніше цього року топ-менеджери банку висадили дерева у столичному сквері «Самосад» та у Вінниці уздовж дороги та біля зупинки громадського транспорту.
Боротьба зі зміною клімату — це найвищий пріоритет для BNP Paribas як глобальної компанії, яка фінансує енергетичний сектор. Банк популяризує серед клієнтів та партнерів відновлювані джерела енергії, енергетичну ефективність, стійку мобільність та переваги «циркулярної» економіки.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас